Contact opnemen
Selecteer een pagina

Tautliner huren

Home | Tautliner huren
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Wilt u een tautliner huren? Evagro, te Helmond, zorgt ervoor dat u uw goederen bij uw klanten geleverd krijgt. Met een goed verzorgde tautliner uit onze verhuur zorgen wij dat uw bedrijf net zo verzorgd voor de dag komt als dat uw klanten van u gewend zijn. Als u besluit een tautliner te huren bij ons bedrijf, dan rekent u op tot in de puntjes verzorgde opleggers.

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Kom bij ons een tautliner huren

De tautliner is een trailer met een schuifzeilen dak. Hierdoor kan er niet alleen vanaf de achterkant, maar ook vanaf de zijkanten of zelfs de bovenkant gelost worden bij uw klant. Dit maakt de tautliner een ideale trailer om te huren wanneer u meerdere laad- en losadressen heeft, of wanneer u werkt met deelladingen. Zo is een tautliner ook ideaal om te huren voor het vervoeren van pallets of big bags. In onze verhuur vindt u zeker een tautliner die geschikt is voor uw klussen.

Neem contact op

Huur vandaag nog een oplegger

Ons opleggerverhuurbedrijf in Helmond is dé specialist in de verhuur van opleggers, zoals een tautliner. Of u nu een klein bedrijf bent op zoek naar een trailer, of een groot bedrijf met een drukke periode om te overbruggen, wij zorgen dat uw transport geen vertraging oploopt. Vraag een offerte aan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar evertvanrooi@vanrooigroup.com als u vragen heeft over onze verhuur van een tautliner. Voor al uw noodgevallen kunt u ook bij ons terecht: vandaag bellen is vandaag een trailer. Informeer naar onze diensten.