Contact opnemen
Selecteer een pagina

Schuifzeiltrailer huren

Home | Schuifzeiltrailer huren
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben een prachtig verzorgde schuifzeiloplegger voor u in Helmond klaar staan. U profiteert bij ons van recent en verzorgd materiaal.

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Kies voor ons bedrijf om een schuifzeiltrailer te huren

Een schuifzeiltrailer (ook wel tautliner genoemd) is de perfecte oplegger om te huren wanneer u meerdere laad- en losadressen hebt. De zeilen van de trailer kunnen gemakkelijk los worden gemaakt, waardoor u snel bij uw ladingen kunt. Achterkant, zijkant en zelfs het dak: alles kan worden geopend, zonder in te leveren op veiligheid of betrouwbaarheid. Voor het vervoer van big bags of pallets is een schuifzeiloplegger huren daarom een zeer geschikte optie.

Neem contact op

Onze service

Ongeacht uw verzoek, wij kunnen u van dienst zijn. Dankzij onze flexibele dienstverlening heeft u snel uw trailer geleverd. Als u ons bedrijf in opleggerverhuur te Helmond belt, heeft u vandaag nog een schuifzeiltrailer om te huren. Uw klanten willen schoon en betrouwbaar en dus zijn wij dat ook voor u. Heeft u gekoelde ladingen? Wij hebben ook koelvriestrailers voor u in ons wagenpark voor al uw transportwensen.

Neem snel contact met ons op

Wij ondersteunen graag uw transport met onze diensten. Kies Evagro om uw schuifzeiloplegger te huren. Stel uw vraag, vraag een offerte aan of informeer naar ons aanbod via ons contactformulier of door te bellen naar +31 6 83 12 69 77. U kunt al uw vragen over het huren van een schuifzeiloplegger ook stellen via evertvanrooi@vanrooigroup.com.

Neem contact op