Contact opnemen
Selecteer een pagina

Koeltrailer huren

Home | Koeltrailer huren
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Wilt u een koeltrailer huren in Breda, Tilburg, Den Bosch of elders in Brabant? Of u nu voor twee weken of voor een heel jaar van plan bent een koeloplegger te huren, ons bedrijf in Helmond heeft de koeltrailer voor u. Wij zijn uw partner voor het geconditioneerd vervoeren van uw producten. Vandaag bellen, is vandaag een trailer. Als u bij Evagro een koelvriestrailer besluit te huren, heeft u geen hoge aanschafkosten en 100% betrouwbaarheid. Waar wacht u nog op? Ga snel over tot het huren van een koelvriestrailer voor uw klus in Tilburg, Breda of Eindhoven!

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Koeltrailer huren bij de specialist

Gaat uw bedrijf door een drukke periode? Heeft u onverhoopt problemen met uw eigen koeltrailers? Of bent u slechts voor een korte tijd op zoek naar een oplegger? Voor al deze scenario’s is het huren van een koeltrailer een uitstekende optie. Wij zijn uw specialist in trailerverhuur in Brabant voor het huren van een koeltrailer. Als u een koelvriestrailer wilt huren, kiest u uit modellen met verschillende voorzieningen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een koeloplegger met hangwerk te huren. Ook trailers met meerdere temperatuurinstellingen (multitemp) behoren tot de mogelijkheden.

Neem contact op

 

Keurig verzorgde opleggers

Als u besluit een koeloplegger te huren voor uw klus in Brabant, dan kunt u een tot in de puntjes verzorgde trailer verwachten bij Evagro. De vloeren, daken en wanden van onze trailers zijn zorgvuldig geïsoleerd, zodat uw producten op de juiste temperatuur aankomen bij uw klanten. Onze trekkers staan netjes achter uw trekkers, waardoor u zonder aarzeling bij uw klant kunt verschijnen. Een koeltrailer van Evagro sluit naadloos aan bij uw bedrijf in Brabant.

Vraag een offerte aan

Neem contact op met ons bedrijf in Helmond, Noord-Brabant, voor het huren van een koeltrailer. Wanneer u onze betrouwbare koeloplegger besluit te huren, komt uw vracht keurig verzorgd bij uw klanten aan. Wist u dat wij ook uw transport voor u kunnen verzorgen? Stel uw vragen over onze services of vraag een offerte aan om een koelvriestrailer te huren voor uw bedrijf. Dit doet u via ons contactformulier, door te bellen naar +31 6 83 12 69 77 of door een e-mail te sturen naar evertvanrooi@vanrooigroup.com. Wij lossen uw vervoersprobleem op, zodat u het hoofd koel kunt houden.