Contact opnemen
Selecteer een pagina

Dualtemp oplegger huren

Home | Dualtemp oplegger huren
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Wilt u een dualtemp oplegger huren? Evagro is de specialist in het verhuren van koeltrailers. Wij zorgen ervoor dat u uw vracht zo snel en zo koel mogelijk kan leveren bij uw klanten. Zelfs in noodsituaties staan wij voor u klaar: vandaag bellen is vandaag een trailer!

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Bij ons kunt u een dualtemp oplegger huren

Bent u een klein bedrijf en niet in staat om over te gaan tot de aanschaf van een dure koeltrailer? Of zit u midden in een drukke periode en heeft u een tekort aan koelopleggers? Geen paniek. Wij zorgen dat iedereen het hoofd koel kan houden. Door een multitemp koeltrailer te huren van ons bedrijf in Helmond is uw probleem snel opgelost. Ons aanbod biedt oplossingen voor ieder transportbedrijf.

Neem contact op

Waarom een multitemp koeltrailer huren?

Waar een bij het huren van een normale koeltrailer (of singletemp koeltrailer) u een koeltrailer kiest die wordt gebruikt voor het vervoeren van goederen die afhankelijk zijn van dezelfde temperatuur, kunt u met de multitemp ladingen vervoeren die op verschillende temperaturen gekoeld moeten worden. Bloemen, vlees, groenten, fruit of medicijnen: dankzij de geïsoleerde vloer, dak en wanden komen uw producten aan op locatie, op de juiste temperatuur. Wanneer u besluit een dualtemp oplegger te huren, kunt u ervan op aan dat uw multitemp koeltrailer tot in de puntjes verzorgd bij u geleverd wordt, zodat onze trailers passen bij uw prachtige wagens. Dit geldt uiteraard ook voor onze opleggers met hangwerk.

Kies voor onze trailers

Wij zijn uw partner voor het huren van een dualtemp oplegger. Wanneer u een multitemp koeltrailer wilt huren, vult u ons contactformulier in. U kunt ons bedrijf voor transportverhuur in Helmond ook telefonisch bereiken via +31 6 83 12 69 77 of een e-mail sturen naar evertvanrooi@vanrooigroup.com, of vul ons contactformulier in.