Contact opnemen
Selecteer een pagina

Hangwerk oplegger huren

Home | Hangwerk oplegger huren
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen. Of u nu een trailer nodig heeft voor een korte klus of voor langere duur gebruik wilt maken van onze service, bij ons kunt u deze trailer huren inclusief hangwerk.

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Kom bij ons bedrijf het hangwerk voor uw oplegger huren

Evagro trailerverhuur in Helmond, Noord-Brabant heeft een groot aantal trailers voor u beschikbaar. Voor het vervoer van uw vlees kunt u altijd hangwerk voor een oplegger van ons huren. Het is uiteraard ook mogelijk om een oplegger zonder hangwerk te huren. U kiest bijvoorbeeld ook uit een schuifzeiltrailer. Ook een multitemp oplegger behoort tot de mogelijkheden als u bij ons wilt huren. Wanneer u niet alleen in nood zit om uw trailers, maar ook om uw beschikbare chauffeurs, helpen wij u ook graag. Wij kunnen namelijk zelfs het transport voor u verzorgen.

Neem contact op

Bel vandaag voor onze verzorgde trailers

Als u besluit een oplegger met hangwerk van Evagro te huren, dan kunt u rekenen op een brandschone trailer. Stel uw vragen of vraag een offerte aan via ons contactformulier. Ons bedrijf in Helmond is ook telefonisch bereikbaar via +31 6 83 12 69 77 en u kunt een e-mail sturen naar: evertvanrooi@vanrooigroup.com. Heeft u een noodgeval? Geen probleem! Vandaag bellen is vandaag een koeltrailer huren.