Contact opnemen
Selecteer een pagina

Vleeshangtrailer uit onze verhuur in Helmond

Home | Vleeshangtrailer verhuur Helmond
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Zoekt u een vleeshangtrailer voor verhuur in de omgeving van Helmond, Tilburg of Breda? Evagro zorgt ervoor dat u uw vlees kunt transporteren terwijl het optimaal koel blijft. Wanneer u voor korte duur een trailer nodig heeft of voor de lange termijn, kunt u bij ons bedrijf in Helmond uw baanwerktrailer huren. Met onze piekfijne koeltrailers bent u uw klanten optimaal van dienst.

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Kies voor onze vleeshangtrailer als u dé expert in verhuur zoekt

U wilt uw klanten optimaal van dienst zijn. Zij verwachten betrouwbaarheid van u. Zeker wanneer u werkt met producten als vlees kunt u niets aan het toeval overlaten. Toch kan het zo zijn dat u door omstandigheden overvallen wordt. Een van uw koeltrailers is uitgevallen, of u moet meer transporteren dan u had verwacht. Geen nood! Ons bedrijf staat voor u klaar voor de verhuur van de vleeshangtrailer die u nodig heeft. Elke baanwerktrailer van Evagro kan koelen, maar daarnaast hebben wij multitemp koeltrailers te huur.

Neem contact op

Uw transport 100% op orde

Wanneer u kiest voor de verhuur van een vleeshangtrailer bij ons bedrijf kunt u ervan op aan dat deze tot in de puntjes verzorgd zijn. Onze trailers zijn van recente datum en we leveren ze bij u brandschoon af, zowel van binnen als van buiten. Zo blijft u de expertise uitstralen die uw klanten van u gewend zijn en worden uw producten hygiënisch en koelvers geleverd. In regio Helmond zijn wij daarom dé partner om een baanwerktrailer te huren

Huur vandaag nog een trailer

Wij zijn de specialist voor de verhuur van uw vleeshangtrailer. Vraag een offerte, of stel uw vragen via ons contactformulier of stuur een e-mail naar evertvanrooi@vanrooigroup.com. Wilt u snel een baanwerktrailer huren? Vandaag bellen is vandaag een trailer. Bel hiervoor naar: +31 6 83 12 69 77.