Contact opnemen
Selecteer een pagina

Koeltrailer in de verhuur in Helmond

Home | Koeltrailer verhuur Helmond
  • Recent materiaal
  • Nette trailers
  • Snelle levering

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro. Met een ruim aanbod aan verschillende koeltrailers die allemaal tot in de puntjes verzorgd zijn, kunt u met een gerust hart uw goederen transporteren.

vrachtwagen met oplegger

Schuifzeil­trailer

Bent u op zoek naar een schuifzeiltrailer om te huren? Of u nu een bedrijf bent voor een korte klus, of op zoek bent naar een trailer om te huren voor lang gebruik, wij hebben er een voor u klaar staan.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Koel­trailers

Bent u op zoek naar een expert in de verhuur van een koeltrailer voor uw klus in Helmond, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg? Dan bent u in goede handen bij de specialisten van Evagro.

Huur nu

vrachtwagen met oplegger

Hangwerk oplegger

Als u een trailer met hangwerk nodig heeft, dan zijn staan wij voor u klaar om een oplegger te huren. Onze koeltrainers zijn voorzien van het juiste baanwerk om uw transport zo goed mogelijk te laten verlopen.

Huur nu

Een koeltrailer kiezen uit onze verhuur in Helmond

Evagro is gevestigd in Helmond en uw partner in de verhuur van een koeltrailer in Eindhoven, Breda, Tilburg of Den Bosch. De koelopleggers die u hier kunt huren zijn altijd keurig schoongemaakt en goed onderhouden. U kunt overal naartoe rijden met onze trailers achter uw wagen. Of u nu klanten bezoekt of op weg bent naar het ophalen van een vracht, iedereen zal u complimenten geven over de oplegger. Ons verhuurbedrijf heeft verschillende soorten koeltrailers in de verhuur. Zo kunt u ervoor kiezen een koeloplegger in de verhuur te nemen met hangwerk in de trailer. Wilt u liever een trailer voor de verhuur kiezen waarbij lossen en laden zeer eenvoudig en bovendien flexibel is? Dan is de verhuur van een koeloplegger zoals de tautliner een oplossing voor u. Deze kunt u, dankzij de zeilen die het omlijsten, aan alle kanten openen. Zo bent u niet beperkt tot enkel de achterkant, maar kunt u ook eenvoudig via de zijkanten uw vracht bereiken. Daarnaast hebben wij dualtemp opleggers voor u om te horen, als u producten wilt vervoeren die verschillende temperaturen vereisen.

Neem contact op

Vertrouw op ons voor de verhuur van een koeloplegger

Wij zijn u graag van dienst wanneer u in een drukke periode zit. Soms komt u in deze tijden een koeloplegger, of zelfs koelopleggers, tekort en kan een expert in de verhuur een uitkomst bieden. Wanneer u ons kiest voor de verhuur van een koeltrailer, dan weet u zeker dat u de koeloplegger kunt gebruiken voor de klus die u voor ogen heeft. Is de klus geklaard, dan kan de koeltrailer weer terug naar onze experts. Zo zit u niet met een dure trailer die u slechts incidenteel nodig heeft.

Huur een van onze uitstekende koeltrainers

Bij Evagro kunt u rekenen op de verhuur van een prachtig verzorgde koeloplegger of koeltrailer voor uw transportvraagstuk. Vraag via ons contactformulier een offerte aan of stel uw vragen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via +31 6 83 12 69 77 of door een e-mail te sturen naar evertvanrooi@vanrooigroup.com.